VLAARDINGEN – Zaterdag 12 december 2015, stond voor DVO’32 VR1 de uitwedstrijd tegen LYRA op de agenda. LYRA had tot nog toe geen een wedstrijd verloren (5x winst en 2x gelijk). DVO’32 VR1 had daarentegen de laatste 5 wedstrijden niet verloren (4x winst en 1x gelijk). Kortom er stond met deze wedstrijd veel op het spel.

Met bloed, zweet en tranen wisten de DVO-dames drie punten te pakken om vervolgens mee terug te nemen naar Vlaardingen. De eerste helft was het wel aan een slappe inzet van DVO’32 te wijten dat LYRA de 1-0 kon maken; er werd geen druk gezet en LYRA was leidend. In de tweede helft lieten de DVO-dames hun ware gezicht zien. Al snel werd het 1-1 (Jessica Lawson), maar het lukte LYRA weer op voorsprong komen. DVO’32 toonde veerkracht en LYRA heeft niet lang kunnen genieten van de voorsprong door de gelijkmaker van Ineke Klijn. Het werd nog even spannend en het was Amy Zeilstra die aan het einde de 2-3 maakte, waarmee de overwinning voor DVO’32 een feit was. In 2015 zag DVO’32 de slogan ‘Samen zijn wij DVO’32’ bewaarheid worden; terugkeer van damesvoetbal, een florerende selectie, een groeiend aantal jeugd- en seniorenleden èn vrijwilligers. Om dat te vieren en tevens de winterstop in te luiden zijn leden, familie, supporters, reporters en andere geïnteresseerden welkom op de DVO’32-kerstborrel die zal worden gehouden op zaterdag 19 december vanaf 18.00 uur aan de Marathonweg 75 te Vlaardingen. De kerstborrel zal worden opgeleukt door een spetterende en knallende vuurwerkdemonstratie van Zena Vuurwerk.