SVV onderzoekt mogelijkheid herstart prestatie elftal op zondag

Schiedam – SVV gaat per direct de mogelijkheid onderzoeken over de haalbaarheid van het herstarten van prestatie voetbal op zondag. Dit maakte de club vanavond bij monde van ex-voorzitter en thans werkgroeplid Hans van Dijk bekend.

“Nadat het bestuur afgelopen ledenvergadering besloot terug te treden is er binnen de club een werkgroep opgericht met betrokken SVV’ers die samen met het inmiddels demissionair bestuur zich inzet een nieuw bestuur te formeren. Daarnaast is er tijdens diezelfde vergadering naar voren gekomen dat de leden graag weer een zondag elftal op prestatieniveau terug zouden zien.” laat van Dijk weten.
Deze vraag hebben wij als werkgroep tot ons genomen en nu gaan wij de komende weken onderzoeken of deze vraag haalbaar is. Hoe en in welke vorm is op dit moment niet bekend. Dat zal de toekomst uitwijzen.” aldus de ex-preses.

Afgelopen seizoen kwam de voormalig landskampioen voor het eerst in hun bestaan niet uit met een zondagelftal. Wel is de rood-groene formatie op dit moment vertegenwoordigd met een zaterdagtak die uitkomt in de 4de klasse F.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl