VLAARDINGEN – Met al in de zesde minuut een doelpunt van Jaap van Duin begon Noordwijk voortvarend aan dit duel tegen Deltasport en leek het erop dat, nadat Edinho Pattinama voor commentaar op de leiding door arbiter Thoonen was weggestuurd, de thuisploeg een moeilijke middag tegemoet ging. Toch werd het na twintig minuten met een door Levi Marengo ingeschoten strafschop 1-1. De bezoekers hadden hierna wel het beste van het spel, maar het was eerst een minuut voor rust dat Marios Lomis met een afstandschot de 1-2 ruststand op het scorebord schoot.

Na de hervatting bleef Deltasport verdedigend goed op de been totdat Ruperto Dorothea de 1-3 scoorde. Hierna kreeg Deltasport ook kansjes en schoot Leon Krznaric vrij voor keeper Mustafa Amezrine eerst naast het doel, maar daarna twee minuten voor tijd wel raak en was het 2-3. In de spannende slotfase probeerde Deltasport nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar bleef het toch 2-3.

Zaterdag 26 september speelt Deltasport de uitwedstrijd tegen Ter Leede, aanvang 14.30 uur.