10-tal Excelsior Rotterdam in extremis onderuit bij Jong PSV

Excelsior heeft in de laatste minuut verloren van Jong PSV. In minuut 95 tikte Cyril Ngonge de winnende binnen. De Kralingers speelden een groot deel van het duel met een man minder.

De plannen van Excelsior konden dus na ruim een kwartier de prullenbak in. PSV’er Richard Ledezma brak door en werd buiten het zestienmetergebied neergelegd door keeper Alessandro Damen. Hij kreeg de rode kaart. Met een man minder kwamen de Kralingers niet veel in de problemen en het kwam zelfs op voorsprong. Eerst miste Rai Vloet nog een enorme kans, maar uit de corner knikte Sander Fischer binnen.

Na de rust werd de thuisploeg wel steeds sterker en kreeg het meerdere kansen. Noni Madueke strafte een fout van Luigi Bruins af voor de 1-1. Vlak voor tijd kreeg Elias Mar Omarsson nog een uitgelezen kans op de winnende. Keeper Youri Roulaux won het één op één duel. Ook Vloet volleerde nog naast uit een kansrijke positie.

Beide ploegen leken genoegen te moeten nemen met een punt totdat Ngonge van dichtbij scoorde uit een harde voorzet vanaf rechts.

Bron: RTV Rijnmond
Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl