17-jarig talent Kaylan Muis (Sparta) keert terug bij Excelsior Maassluis

De hoofdmacht van Excelsior Maassluis zal het nieuwe seizoen worden versterkt met Kaylan Muis. De aanvallende middenvelder, die tot vorig seizoen de gehele jeugdopleiding bij Excelsior Maassluis had doorlopen, zal terugkeren na één seizoen bij Sparta Rotterdam in het hoogste jeugdteam te hebben gespeeld.

Voor de 17-jarige Kaylan Muis is de terugkeer naar ”zijn Excelsior Maassluis” een logische stap nadat een avontuur bij Sparta Rotterdam beperkt bleef tot één seizoen. ”Ondanks dat ik niet veel wedstrijden heb gespeeld was het wel een heel leerzaam seizoen voor mij. Ik heb veel geleerd en vond het jammer dat ik te horen kreeg dat ik niet door mocht.” zegt Muis, die tevens jeugdtrainer is bij de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis.

Dat de inwoner van Maassluis uiteindelijk niet bij Sparta Rotterdam mocht blijven had vooral te maken met het feit dat de Betaald Voetbal Organisaties het nieuwe seizoen geen O19-team meer zullen hebben, als gevolg van de nieuwe O21-competitie. Hierdoor keert Muis terug naar zijn jeugdliefde waar hij na de zomer zal aansluiten bij de selectie van Dogan Corneille.

Voordat Kaylan Muis naar Sparta Rotterdam vertrok speelde de linkspoot al vanaf de Mini’s bij de Tricolores. ”Ik ben erg blij om weer terug te zijn bij Excelsior Maassluis en heb nu al veel zin in het nieuwe seizoen. Ik kijk er naar uit om mijn debuut in de Tweede Divisie te maken.”, blikt Muis alvast vooruit op de toekomst.

Door: Jesse Lub
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl