1e Arie van den Bos Internationaal Memorial Cup bij Zwaluwen

Zaterdag 2 juni 2018 zal aan de Zwaluwenlaan de 1e ‘Arie van den Bos memorial Cup’ worden gespeeld. Een internationaal TOP U12 & U13 toernooi met een zeer sterke bezetting. Onder de aanwezige jeugdteams zijn o.a. Feyenoord Rotterdam, KRC Harelbeke, FC Eindhoven , BVV Barendrecht, Forza Campiones- RGV, TOGB, V.V. De Meern,  DJK Sportfreunde Hehn en KFC Turnhout.

Dit toernooi is een memorial Cup ter ere van, de te vroeg overleden clubman, Arie van den Bos. Arie, vader van Jeannette, Arjan en Chris was vele jaren actief binnen Zwaluwen. Eerst als jeugdleider, later als jeugdvoorzitter, bestuurslid en elftalleider van het eerste elftal. In oktober 2000 werd Arie tijdens de ledenvergadering benoemd als lid van verdienste. Sinds zijn pensionering was Arie als facilitair verantwoordelijke dagelijks te vinden op de club. Een echte vrijwilliger die goedlachs en opgewekt door het leven ging. Een toernooi als deze had hij zeer zeker fantastisch gevonden!

Het wordt een mooi toernooi en uiteraard bent u van harte welkom om de talentent van de diverse clubs aan het werk te zien!

De uitreiking van de prijzen zal gedaan worden door de familie van den Bos onder aanvoering van de zoon van Arie, onze eigen oud 1e elftal vedette Arjan van den Bos.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl