29 april: Nationale Keepersdag Regio Zuid Holland bij SV C.W.O.

cwo keepersdag

VLAARDINGEN – Voor de tweede keer wordt er dit jaar in Zuid Holland een dergelijke dag georganiseerd en wel op woensdag 29 April bij SV C.W.O. te Vlaardingen. De deelnemers (van 8 – 18 jaar) krijgen een hele dag keeperstraining van de Pro Goal- trainers, onder leiding van Maarten Arts (ex-keeperstrainer Nationale Elftal Saoedi-Arabië en FC Utrecht) én van een groot aantal Nederlandse topkeepers.

De topkeepers zijn: Philip Kurto (Dordrecht), Rob Zwinkels en Martin Hansen (ADO ) en Robbin Ruiter van Utrecht.

Het eerste gedeelte staat in het teken van wedstrijden waarbij de deelnemers strijden om de titel “De beste jeugdkeeper van Nederland”. De wedstrijden staan o.l.v. Maarten Arts en zijn ervaren trainersstaf. Na de maaltijd volgt dan eerst de demonstratie-training met één van de aanwezige topkeepers!

Na het voorstellen van de topkeepers, het maken van de groepsfoto’s en de vragenronde, gaan de topkeepers zelf training geven aan de jeugdige keepers. Elke topkeeper behandelt een ander onderdeel van het keepersvak!

De deelnemers ontvangen een prachtig Uhlsport T-shirt t.w.v. € 20,- en als herinnering een certificaat met daarop de handtekeningen van alle aanwezige topkeepers. Elke deelnemer ontvangt een gratis maaltijd, aangeboden door de SV C.W.O.

Spieren voor Spieren is de maatschappelijk partner van Pro Goal. Van het inschrijfgeld gaat euro 2,50 naar deze prachtige organisatie!

Deelname aan deze onvergetelijke keepersdag kost slechts 30 Euro!

DAGPROGRAMMA:

15.00-16.00 uur aankomst deelnemers/ shop open                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          16.00-16.30 uur welkom – groepsindeling – omkleden                                                                                    16.30-18.00 uur wedstrijd “De beste jeugdkeeper van Nederland”.                                                               18.00-18.30 uur maaltijd                                                                                                                                          18.30-19.00 uur demo-training                                                                                                                             19.00-19.15 uur voorstellen/vragen stellen aan de Topkeepers                                                                         19.15-20.15 uur training in de groepen door de topkeepers                                                                                            20.30 uur afscheid – uitreiking certificaten

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemers worden geplaatst op volgorde van aanmelding

Deelnemers kunnen zich opgeven d.m.v. het invullen van het inschrijfformulier dat te vinden is op uhlsportkeepers.nl onder `Events`. Kijk voor meer informatie ook op de facebook-pagina: Pro Goal Nationale Keepersdag. Voor meer info mail naar Info@progoal.nl.

 

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl