VLAARDINGEN – In de tweede D heeft CWO zaterdag een belangrijke zege geboekt in Ouderkerk aan den IJssel. Spirit werd met 2-1 verslagen.
De formatie van trainer Jeff Stans was het eerste bedrijf de betere ploeg en had zeker vier mogelijkheden om de score te openen. Spirit kon daar weinig tegenover stellen. Na de theepauze probeerde Spirit de druk op te voeren, maar werd niet echt gevaarlijk. Totdat plots ineens de 1-0 uit het niets viel voor de thuisploeg. CWO rechtte de rug en drie wissels zorgden voor nieuw elan in de ploeg en de wedstrijd. Uiteindelijk scoorde Raoul Gillet van 25 meter afstand de knappe gelijkmaker: 1-1. Nog geen vijf minuten later versierde Taha Kadri, na een goede actie, een strafschop. Deze werd benut door Justin van Mullem: 1-2.
Stans was na afloop blij. “Na de 1-2 waren er daarna nog wat billenknijp momentjes met de alles-of-niets pogingen van Spirit die de ballen in de zestien pompte, maar gelukkig gingen de punten mee naar Vlaardingen.” In de rangschikking staat CWO nog altijd derde.
Avatar foto

DoorMichael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl