2D: Vierde gelijkspel voor CWO


VLAARDINGEN – In 2D heeft CWO zaterdag alweer het vierde gelijkspel van het seizoen geboekt. De formatie van trainer Jeff Stans speelde met 3-3 gelijk bij Sparta op Nieuw-Terbregge.

In dit duel van CWO golfde het spel veel op en neer en was het voor de neutrale toeschouwer een mooie wedstrijd om te zien. CWO nam de leiding via Stevie de Brito, maar de Rotterdammers kwamen nog voor rust op gelijke hoogte. Na de pauze was het Rick van der Struijs die CWO weer op voorsprong bracht. Vanaf elf meter kwam Sparta opnieuw langszij. Uiteindelijk was het Raoul Gillet die CWO op voorsprong zette met de 2-3. Daarna kon CWO eigenlijk uitlopen naar 2-4, maar dat lieten de Vlaardingers na. In de absolute slotfase scoorde Sparta alsnog de derde gelijkmaker van de middag. Stans:”Ik heb een leuke wedstrijd gezien. Veel strijd aan beide kanten met een licht overwicht van CWO.  De kansenverhouding was in het voordeel van CWO.”

In de stand betekent dit dat de Vlaardingers steeds meer in achtervolging moeten op koploper DCV. CWO heeft nu 13 punten uit 7 duels.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl