2E: CWO overtuigend langs koploper FC Skillz

VLAARDINGEN – In de tweede klasse E heeft CWO een sterke indruk gemaakt tegen koploper FC Skillz. In Vlaardingen werd het 1-0. De enige Vlaardingse treffer werd gescoord door Jeroen van der Swaluw.

CWO was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en gaf weinig tot niets weg. Door een sterke assist van Elroy Wijngaarde kon Jeroen van der Swaluw de openingstreffer binnenschieten na 23 minuten. Trainer Jeff Stans zag een sterk CWO. “We hadden als team een plan en die hebben we fantastisch uitgevoerd van minuut 1 tot minuut 90+,” licht de trainer toe. “Geen kans weggeven tegen een goed voetballende ploeg met veel kwaliteiten (Skills) zelf ook niet veel grote kansen gecreëerd maar wel meerdere mogelijkheden. De kansenverhouding was zeer in ons voordeel, met veel corners en mogelijkheden.”
De oefenmeester was ook blij met de manier van spelen en kijkt uit het naar het treffen met VFC volgende week om 17.00 uur. “Trots op de ploeg hoe we ons hebben getoond tegen de koploper van de competitie! Niemand uitgezonderd echt een teamprestatie. Op naar de derby op de Sportlaan. Een wedstrijd die voor mij zeker speciaal is tegen de club waar het allemaal begon als kleine jongen voetballen en als beginnend trainer.”

Foto: Mischa Keemink

Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl