VLAARDINGEN – In de tweede klasse E heeft CWO zaterdag opnieuw niet weten te winnen. Bij SVC’08 werd het 4-2 in het nadeel van de formatie van trainer Jeff Stans.
In het eerste bedrijf was CWO nog de bovenliggende partij. Justin van Mullem zette de Vlaardingers al snel op 0-1, en dacht later zelfs aan de 0-2. Maar zijn tweede goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Na de theepauze gaf CWO het heft volledig uit handen en stond het snel 2-1 voor de gastheer. CWO rechtte de rug en zocht de weg naar de gelijkmaker. Deze viel uiteindelijk niet. Aan de andere zorgde een afstandsschot van 30 (!) meter afstand voor de 3-1. Toch gaf CWO zich nog niet gewonnen: door veel pressie op het doel van de thuisploeg viel uiteindelijk de 3-2 van Jeroen van der Swaluw. Alleen direct na de aftrap lag de 4-2 in het mandje.
Trainer Jeff Stans was duidelijk in zijn analyse. “Al met al goede wedstrijd met controle en kansenverhouding in ons voordeel, maar binnen twee minuten na rust en dezelfde minuut na onze aansluitingtreffer geven we met onoplettendheden en gebrek aan scherpte de wedstrijd weg.”
Avatar foto

DoorMichael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl