4 mei: Basisschool voetbal clinic bij Victoria’04

Aanstaande zaterdag 4 mei staat er bij Victoria’04 een voetbal clinic voor basis scholen op het programma. Als voetbalclub voelen we ons verantwoordelijkheid en willen we graag dat kinderen gaan sporten.

Scholen zetten zich al volop in om de kinderen voldoende te laten sporten, wij willen wij als club hier graag ook extra steentje aan bijdragen en mogelijkheden aan de kinderen bieden.

De kinderen worden tijdens de clinic in 2 groepen verdeeld, van 14:30 tot 15:30 speelt groep 1 t/m 4 en van 16:00 tot 17:00 speelt groep 5 t/m 8. Vanuit de club zorgen wij voor enthousiaste trainers die de kinderen begeleiden tijdens diverse voetbal en spel oefeningen met de bal, ieder op eigen niveau en leeftijd en vooral met als doel SAMEN SPELPLEZIER.

Ook willen we extra aandacht vragen voor het meisjes voetbal. Meisjesvoetbal is enorm in trek bij onze vereniging met afgelopen jaar 25 nieuwe meisjes die in echte meiden teams spelen!

Je kunt op onze basisschool middag een echte voetbal winnen en aan het einde van de ‘training’ is er voor iedereen wat lekkers.

Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar dus mail snel bij interesse!

Inschrijven kan totwoensdag 1 mei door een email te sturen aan henk.vdzanden@victoria04.nl


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl