A.s Zaterdag 15:00-17:00: Waterwegsport live met Honkbal Schiedam en toptafeltennisster Britt Eerland

SCHIEDAM – Aanstaande zaterdag zal vanuit het fantastische glazen huis van POP up tv de eerste uitzending van de wintereditie van Waterwegsport live worden uitgezonden. Vanaf 15:00 tot 17:00 uur zullen gedurende twee maanden iedere zaterdag diverse prominenten uit de (lokale) sportwereld aanschuiven om door de presentatoren van het populaire sportprogramma aan de tand te worden gevoeld.
Zaterdag begint gelijk goed want dan zullen de succesvolle honkballers van Schiedam aanschuiven om te vertellen over de geweldige prestaties die het team de afgelopen jaren onder oefenmeester Leo Voogd hebben neergezet.
Daarnaast zullen Mischa Keemink en Elijah Valk de Schiedamse top tafeltennisster Britt Eerland ontvangen die in haar drukke schema op weg naar de Olympische spelen van Rio graag tijd vrij maakte voor om aan te schuiven nabij de gezellige Ijsbaan op het stadserf. Samen met haar trainer Anton Pleijsier zal zij een kijkje in de keuken geven van alles wat bij sport op het alle hoogste niveau komt kijken. Zoals altijd tijdens de uitzendingen van waterwegsport live is publiek uitgenodigd en staat de koffie klaar !

De uitzending is live te bekijken !

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie