SCHIEDAM – De gemeente Schiedam vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan sportieve prestaties van haar sporters en sportverenigingen. Daarom vindt op zaterdag 9 januari 2016 de uitreiking van de sportprijzen voor Sportman of Sportvrouw, Sportploeg en Talent van het Jaar plaats in het Stadskantoor. Wethouder Sport, Nathalie Gouweleeuw, reikt de prijzen uit.
Waterwegsport.nl is dit jaar nauw betrokken bij de jaarlijkse verkiezing en zal haar lezers van het hele proces op de hoogte houden !

Nu opgeven !

Er zijn misschien Schiedamse sporters actief bij verenigingen in de regio of op landelijk niveau die niet bij de gemeente bekend zijn. Bent u of kent u iemand waarvan u vindt dat die persoon genomineerd zou moeten worden? Neemt u dan vóór 13 november contact op met de gemeente via sport@schiedam.nl.

Nominatie

De nominatie wordt begin december bekend gemaakt door de vakjury (een vertegenwoordiging van de lokale sportpers waaronder waterwegsport). Schiedammers kunnen ook stemmen op de genomineerden in de drie verschillende categorieën. Die uitslag bepaalt samen met de stem van de vakjury de uiteindelijke winnaars.

 

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie