Aanvoerder Kevin Dercks verlengt contract bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft het contract van Kevin Dercks verlengd. De 28-jarige middenvelder tekende een overeenkomst die hem tot de zomer van 2024 aan de club verbindt.

Dercks speelt al sinds het seizoen 2015-2016 in het shirt van Excelsior Maassluis en gaat zodoende na de zomerstop beginnen aan alweer zijn negende seizoen. Sinds het huidige seizoen is de routinier gepromoveerd tot aanvoerder van het team van hoofdtrainer Dogan Corneille. De middenvelder kwam tot op heden bijna 200 officiële wedstrijden in actie voor de Tricolores.

Selectie 2023-2023
Inmiddels krijgt de selectie voor het nieuwe seizoen, dat vanaf dan onder leiding staat van de nieuwe hoofdtrainer Steye Jacobs, langzaam vorm. Afgelopen seizoen werden Pieter Langedijk, Gabri Urbanus, Nino van den Beemt en Calvin Tureaij al tot medio 2024 vastgelegd. Eerder deze week werd bekend dat Tristan Croes na de zomerstop de overstap van RKAVV naar Excelsior Maassluis zal maken. De komende periode hoopt de club met nog meer positief contractnieuws te komen.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl