Aanwinsten en voorbereiding PPSC

 

Schiedam – PPSC heeft zich prima weten te versterken. De Schiedammers, wat zich afgelopen seizoen knap wist te plaatsen voor de nacompetitie heeft het ja-woord van naar liefst tien spelers ontvangen. Vanuit de eigen jeugd komt Benedict Obayuwana over. Naast hem kwamen vier spelers over van Zwaluwen (Calvin Barkmeijer, Marek de Bruijn, Michael Franken en Jordy Sonneveld), Roy Zuidgeest en Faisalic Girigoria komen over van Kethel Spaland en doelman Joey van Vliet van HBSS. Uit Rotterdam komen Jimmy Segredo (AGE-GGK) en Quinten Gomes (FC Maense) de Schiedammers versterken.

Op zaterdag 17 augustus zal ‘PP’ de voorbereiding starten. Waarin het oefenwedstrijden zal spelen tegen Neptunes 2 (3 september), Swift Boys (10 september) en Abbenbroek (17 september).

Trainer Jeremy Hagestein geeft aan dat er in augustus met een schone lei begonnen gaat worden en er niet teveel teruggekeken zal worden. ‘Toch ben ik trots wat we bereikt hebben, spelers hebben zich echt ontwikkeld. Komend seizoen moet het gat tussen het eerste en het tweede kleiner worden. We hebben tien nieuwe spelers erbij, dus de jonge jongens kunnen zich echt ontwikkelen. Doel voor het nieuwe seizoen is om bovenin mee te draaien, want ik wel wel ergens voor spelen. Ook leid ik op naar aanleiding van verbeteringspunten.  Als alles weer loopt zoals ik wens, dan hoop ik dat PPSC zich weer goed op de kaart zet en kan laten zien dat er met hard werken, gedrevenheid, een goede structuur en optimale sfeer, het komend seizoen weer mensen trots maakt en vol verwachting uitkijken naar aantrekkelijk voetbal voor ons als staf, spelers, toeschouwers en alle andere betrokken PPSC’ers’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com