Ali Rziki tekent bij HWD

In maart 2018 gaf Ali Rziki aan te gaan starten met de opleiding UEFA B en dat hij op zoek ging naar een mooie uitdaging die past bij zijn opleidingssituatie. Na twee succesvolle jaren, promotie en handhaving bij zijn eerste club als hoofdtrainer bij v.v. HWD, een logische stap.

Een lawine van positieve reacties van de staf, supporters, voetbalvrienden en huidige en toekomstige spelers van HWD hebben geleid tot een opvallende keuze voor een heel bijzondere club…..

v.v. HWD Overschie

Hoewel de financiële mogelijkheden beperkt zijn, ziet Ali Rziki heel veel potentie  in de toekomstige spelersgroep. Zijn no-nonsense aanpak niet alleen bij HWD 1 maar ook bij HWD 2 in combinatie met zijn passie en maatschappelijk betrokken kwaliteiten hebben de afgelopen twee jaar tot iets heel moois geleid bij v.v. HWD.

Eerlijkheid, wederzijds respect en afspraak is afspraak, vormen de basis bij het vormen van twee gretige voetballende selectieteams. Opkomst ook aan het eind van het voetbalseizoen, met ruim 25 spelers voor twee elftallen tekent vooral het plezier en de vriendschap die voorop hebben gestaan.

De komende weken kunnen ook andere geïnteresseerde  spelers zich laten informeren door Ali Rziki over de mogelijkheid om (weer) in de selectie van de v.v. HWD te gaan voetballen.  Het gras bij de buren is niet lang groener.
Het bestuur van HWD, trainer Ali Rziki en zijn staf zien nu al uit naar het seizoen 2018/2019


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl