Alle leeftijden: kickboks jezelf fit met Beyond Fighting op sportpark Willem-Alexander

Dat er een hoop te doen is op Sportpark Willem-Alexander is natuurlijk bekend. Naast voetbal, handbal, dansen, cricketen, honkbal en tal van zaalsporten is het nieuwe paradepaardje op het sportpark kickboksen!
Onder de bezielende leiding van oprichter Diredj Baldew is sportschool Beyond Fighting in korte tijd op weg om een begrip te worden in het waterweggebied.

Iedereen kan kickboksen
“Afgelopen maand werd er keihard gewerkt om een mooie spiksplinternieuwe trainingsruimte te creëren en dat is gelukt” kijkt Baldew trots naar de talloze bokszakken en trainingsspullen die er onder veld twee van het sportpark te vinden is.
“Wij zijn er echt voor iedereen die lekker sportief bezig wil zijn en fit wil worden. Er is geen sparring of fysiek contact. Er wordt geslagen en geschopt op de bokszakken, trapkussens, armpads of bokshandschoenen/ scheenbeschermers. Dus geen blauwe ogen of andere lelijke blessures. De nadruk van deze lessen ligt op het sterker worden van lichaam en geest.

Verschillende leeftijden
“We hebben voor ieder wat wils,” kijkt Baldew naar het aanbod van zijn lessen. “Kickboxfit is een non-contact vorm van het traditionele kickboksen. Lekker even een uurtje “het hoofd leeg maken”. Voor de allerjongste hebben wij de  kickboxfun les. In de deze les krijgen de kinderen op een veilige manier de technieken mee. Dit is goed voor hun zelfvertrouwen. Ook hier is er geen sparring. De lessen eindigen we altijd met een leuk spel. De lessen zijn laagdrempelig. IEDEREEN kan meedoen. Ook al heb je nog nooit gesport.

Zondag familiedag
“Op zondag is het bij ons familiedag. Tijdens deze training kunnen ouders samen met hun kind(eren) trainen. Dit verhoogt het enthousiasme en plezier bij zowel ouder als kind.

Aanmelden? 3 proeflessen gratis!
Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te doen en op een veilige en gezellige manier te werken aan weerbaarheid, conditie, versterken van jouw lichaam. Of wil jij gewoon even jouw hoofd helemaal leegmaken door flink uit te halen op een van  onze bokszakken? Meld je dan hier aan! Je krijgt standaard 3 proeflessen helemaal gratis. Zo kun je meerdere lessen volgen om voor jezelf te bepalen wat jij van onze lessen vindt.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl