ASWH verrast met komst oud-Spartaan Duarte

De technische commissie van ASWH is erin geslaagd om de selectie voor de rest van dit seizoen te versterken met een zeer ervaren kracht. De TC bereikte overeenstemming met Lerin Duarte over zijn komst naar sportpark Schildman. De middenvelder sluit per direct aan bij de selectie.

De 32-jarige Rotterdammer brak door in het profvoetbal bij Sparta. Zijn goede spel daar leverde hem een overgang naar Heracles Almelo op. Duarte deed het daar dusdanig goed dat hij door Ajax werd aangetrokken. Met de Amsterdammers speelde hij zelfs in de Champions League. Duarte droeg in ons land ook nog de tenues van SC Heerenveen en NAC Breda, waarna hij terugkeerde bij Heracles. In totaal speelde hij ruim 160 eredivisiewedstrijden en ruim vijftig duels in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds 2019 voetbalde hij in Griekenland bij Aris Saloniki. Na zijn vertrek daar was de linkspoot clubloos.

Enige tijd geleden kwam hij in contact met ASWH. Dat heeft geresulteerd in een overgang naar onze vereniging. De technische commissie verwacht dat Duarte met zijn ervaring en bewezen kwaliteiten een absolute versterking is voor de selectie. De middenvelder zal zich morgen voor het eerst bij de groep melden. Zodra de KNVB akkoord heeft gegeven voor zijn overschrijving, zal Duarte ook in wedstrijdverband inzetbaar zijn.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl