Axel de Bruijn en Stan Rook verruilen VFC (zo) voor Zwaluwen

Axel de Bruijn en Stan Rook zullen vanaf volgend seizoen het geel-zwart van VFC inruilen voor het zwart-wit van Zwaluwen:

“Vorig seizoen speelde Zwaluwen tegen VFC zondag tijdens het Vlaardings Kampioenschap. Axel viel op door onze voormalige topspits “Ada” volledig uit de wedstrijd te spelen.” is de motivatie van de vierde divisionist. “Hierdoor zijn wij hem blijven volgen en is er nu ruimte om hem naar Zwaluwen te halen voor komend seizoen. Deze linkspoot kan zowel centraal als op de back positie uit de voeten en zelfs nog als middenvelder fungeren. De komst van Axel pas goed in het beleid van Zwaluwen om jongens uit de directe omgeving aan de club te verbinden.”

“Ook de komst van Stan is een voorbeeld van jongens uit de directe omgeving kansen bieden. Want uit meerdere hoeken kregen wij signalen dat Stan een stap hogerop zou aankunnen. Met deze signalen op zak is onze TC Stan gaan bekijken en al snel waren zij dezelfde mening toebedeeld. Door het onverwachtse vertrek van Shelton Wijngaarde was er plots nog behoefte aan een centrale verdediger. Wij zijn blij deze plek in te kunnen vullen met deze robuuste verdediger. ”

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl