Badr Hari keert terug als headliner tijdens GLORY 51 Rotterdam op zaterdag 3 maart 2018

AMSTERDAM – ‘s Werelds grootste kickbokspromotor GLORY maakt vandaag bekend dat het beroemde zwaargewicht Badr “The Golden Boy” Hari (106-13, 92 KO, uitkomend voor Marokko) in 2018 terugkeert in de GLORY-ring.

Hari heeft een exclusieve overeenkomst voor meerdere gevechten gesloten met GLORY. Zijn eerste gevecht staat gepland als headliner van GLORY 51 Rotterdam op zaterdag 3 maart en wordt live uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy. Zijn tegenstander op 3 maart en meer informatie over de andere wedstrijden wordt binnenkort bekendgemaakt.

“Het is een nieuw jaar, dus verwacht grootste dingen van GLORY…”, zegt Badr Hari. “In het belang van het publiek en de sport keren we weer terug.”

In de loop van zijn illustere 17-jarige kickbokscarrière heeft de voormalige K-1- en It’s Showtime-zwaargewichtkampioen een geweldige staat van dienst opgebouwd met 92 knock-outs tegen onder meer Peter Aerts, Semmy Schilt, Gokhan Saki, Alistair Overeem, Stefan Leko, Peter Graham en Ray Sefo.

Het 33-jarige Marokkaans-Nederlandse icoon kwam voor het eerst in actie bij GLORY tegen de huidige zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven in december 2016. Hari raakte in de tweede ronde geblesseerd aan zijn arm. Het langverwachte gevecht kwam daarmee abrupt tot een einde. Nu Hari volledig genezen is, keert hij volgend jaar terug naar de GLORY-ring.

Scott Rudmann, vice-voorzitter van GLORY vult aan: “Badr is terug en we zijn verheugd om zijn vaardigheden en de opwinding die hij met zich meebrengt toe te voegen aan onze zwaargewichtdivisie. It’s time for GLORY!”

De kaartverkoop voor GLORY 51 Rotterdam start op donderdag 21 december om 9.00 uur via tickets.glorykickboxing.com.

Vanaf vandaag hebben fans die zich registreren (of eerder geregistreerd hebben) op glorykickboxing.com de kans om premiumtickets voor GLORY 51 Rotterdam te kopen. Abonnees ontvangen een e-mail met instructies voor toegang tot de exclusieve 48-uur durende pre-sale die begint om 9:00 uur op dinsdag 19 december en eindigt wanneer de reguliere kaartverkoop start.

Voor meer informatie over GLORY, ga naar glorykickboxing.com.

Over GLORY
GLORY, opgericht in 2012, is eigendom van GLORY Sports International (GSI). Een professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent, met kantoren in Denver, Amsterdam en Singapore. Het programma-aanbod van GLORY is te zien in meer dan 200 landen. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, muay thai, taekwondo en traditioneel boksen. Meer informatie: Facebook, Twitter en www.glorykickboxing.com.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord