Bannis: ‘Ik voelde me bij Feyenoord toch een beetje aan de kant geschoven’ (video)

De Feyenoord-huurlingen Naoufal Bannis, Bernardo Silva en Mikael Johnson hebben dinsdag voor het eerst meegetraind bij FC Dordrecht. De drie jeugdspelers zijn door de Rotterdamse club tot het einde van het seizoen uitgeleend. “Ik voelde me bij Feyenoord toch een beetje aan de kant geschoven”, zegt Bannis.

Omdat de 18-jarige spits, na het aantrekken van Lucas Pratto en de terugkeer van Róbert Boženík, weinig uitzicht had op speelminuten heeft hij nu gekozen voor het avontuur in de Keuken Kampioen Divisie. Ook PEC Zwolle informeerde naar hem. “Maar de keuze viel op iemand anders. Bij mij is het graag of niet. Bij Dordrecht heb ik zekerheid op minuten en dat is beter dan alleen maar trainen bij Feyenoord”, aldus Bannis.

Bannis begon het seizoen in Feyenoord Onder 21, maar vanwege corona werd die nieuwbakken competitie al na drie wedstrijden stilgelegd. Na de blessures van Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík haalde trainer Dick Advocaat Bannis bij de A-selectie. Bannis scoorde direct de winnende treffer in de uitwedstrijd bij Emmen (2-3).

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl