Bart Vriends verlengt contract bij Sparta Rotterdam

Rotterdam – Bart Vriends heeft zijn contract bij Sparta Rotterdam met een seizoen verlengd. De verdediger ligt nu vast tot de zomer van 2020.

‘Bart heeft in dit seizoen bewezen van grote waarde in de achterhoede te zijn,’ licht Henk van Stee de verlenging toe. ‘Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een belangrijke schakel in ons elftal. Dat we nu al besluiten zijn contract met een jaar te verlengen, past in de langetermijnvisie die de club heeft.’

De 27-jarige Amersfoorter is blij langer bij Sparta te blijven. ‘Enkele weken geleden hoorde ik dat Sparta mijn contract wilde verlengen. Die interesse was wederzijds, ik voel me goed hier en denk dat ik hier nog niet klaar ben. Ik wil er graag nog twee mooie jaren van maken op Het Kasteel.’

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl