Bas van Loenen: “Blij met komst Najim Nasri”

Vlaardingen – Najim Nasri zal volgend seizoen aan de slag gaan bij de zaterdagafdeling van VFC. De oefenmeester die de afgelopen 7 seizoenen zeer succesvol de scepter zwaaide bij Cion zal bij VFC (za) op gelijkwaardige basis aan de slag gaan met Bas van Loenen die ook een jaar heeft bijgetekend.

Toen Nasri aan de klus bij CION begon, speelde CION in de vierde klasse. Na een spannende tweestrijd met VFC (za) werd CION in 2018 kampioen van de 4e klasse. Na een lastige start in de 3e klasse wist CION zich onder leiding van het duo Nasri/Dutina knap te handhaven.
Door het kampioenschap van VFC (za) in 2019, was CION afgelopen seizoen opnieuw de competitie genoot van de zaterdag Kwekkers. De promotie van CION naar de 2e klasse was dit seizoen bijna een feit. CION wist zich, voor de corona crisis, naar de eerste plaats in de 3e klasse D te voetballen, VFC (za) eindigde dit seizoen op de 4e plaats.

Nasri en van Loenen zullen op gelijkwaardige basis aan de slag gaan bij de zaterdagselectie van VFC. Van Loenen is erg blij met de komst van Nasri: ‘Door mijn privé situatie wilde ik, na het vertrek van Jeff Stans naar CWO, er sowieso een sterke man bij hebben om het samen mee te doen. Met Najim hebben we iemand gevonden die mij goed aanvult en veel ervaring heeft. Ik ben erg blij dat de rest van de staf ook aangegeven heeft door te gaan. Hiermee zijn we klaar voor komend seizoen!’, aldus van Loenen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl