Een mager speelweekeinde in verband met de herfstvakantie. Alleen Heren 1 en Jongens Under 22 kwamen in actie. Beide teams spelen mee om de hoogste plekken en maakten allebei de hoge positie ook waar.

Jongens Under 22 moest uit spelen bij het Hurricanes van Maurice Goedhart. En ondanks een zwakke start met 5-0 achter liet daarna de uitspelende ploeg er geen twijfel over bestaan welke ploeg de winst ging behalen. Met een brede selectie van 11 man waren de scores goed verdeeld en ook de fouten, want die waren er rijkelijk met 25 fouten (dubbele van de thuisploeg!). Na het eerste kwart stond er onder leiding van Frenk van der Kraan (29 punten) al een voorsprong van negen punten. Dit liep per kwart verder op en uiteindelijk blijven de Eagles ongeslagen met 14 punten uit 7 wedstrijden. De eindstand werd 51-87 waarbij ook Erdem Oguz met 18 en Matthew Pronk met 11 punten in de dubbele cijfers kwamen.

Naast Jongens Under 22 was de enige andere wedstrijd die van Heren 1 in Dordrecht bij Rowic. En ook Heren 1 startte niet sterk aan de wedstrijd met een 6-0 achterstand na twee minuten. Tot aan halverwege het derde kwart bleef het echter gelijk opgaan tussen de Eagles en Rood Wit Crispijn. Door driepunters van Richard Otto en Marcel Vaissier namen de groenhemden een voorsprong van tien punten. Dit gaf de ploeg vervolgens niet meer weg en zodoende blijven de Eagles met één verliespartij en vijf overwinningen mee doen om de hoogste plekken. In de dubbele cijfers afgelopen zaterdag waren Stefan Kraaijeveld (19) en Inge Rutting met 11 punten.