Basketbal: Mannen SBV Juventus blijven winnen

Schiedam – De mannen van SBV Juventus hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Uit tegen Hurricanes werd het 53-83 in het voordeel van de mannen uit Schiedam.
Juventus dat het moest doen zonder 3 vaste spelers begon heel sterk aan de wedstrijd. Na een prachtige aanval over vele schijven in het veld, zette Freek de mannen op voorsprong. Het eerste kwart blééf Juventus op een hoog tempo spelen, en deze werd ook ruim gewonnen met 7-21.
In het 2e kwart ging het was stroever bij de mannen uit Schiedam zodat de tegenstander nog terug kon komen tot 10 punten . Na een pittige teambespreking in de Time-out ging Juventus weer aardig ballen, en werd dit kwart ook winnend afgesloten met 21-41 .
In de 2e helft was het doel van de mannen uit Schiedam om het hoge niveau van de eerste helft vast te houden. Dit lukte aardig want ze liepen al aardig snel uit naar een voorsprong van maar liefst 30 punten
.
De mannen gooide in het laatste kwart de wedstrijd op slot. Het 30 punten verschil bleef staan op het scorebord, en Juventus wint de wedstrijd met 53-83 . Mooie statistiek van deze wedstrijd was de 31 punten van Kevin. Het hele team scoorde er redelijk op los, en dat heeft gezorgd voor deze uitslag.
Volgende week zaterdag ( 28 september ) is de eerst volgende wedstrijd van de mannen uit Schiedam. In de vertrouwde Sporthal Oost spelen de mannen dan om 12:15uur tegen Cady uit Capelle a/d Ijssel.

Foto: SBV Juventus


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl