Beker: CWO keihard onderuit bij Nieuwenhoorn


VLAARDINGEN – Tweedeklasser CWO is zaterdag keihard onderuit gegaan in het bekentoernooi. Op het eiland Voorne-Putten verloor de formatie van trainer Jeff Stans kansloos met 5-1 van Nieuwenhoorn.

CWO startte erg slap aan de wedstrijd waardoor de Vlaardingse formatie binnen 20 minuten achterstonden met 2-0. Daarna kregen de bezoekers meer vat op de thuisploeg en kwam het terug tot 2-1. Mike van der Meer scoorde tegen vanaf elf meter. Daarna stond het vizier bij CWO niet op scherp om kansen te verzilveren. Ook na de pauze deed CWO lange tijd goed mee en werd er zelfs een bal van de lijn gehaald om de 2-2 te voorkomen. Daarna maakte doelman Slagboom een slippertje en speelde de bal in de voeten van een tegenstander: 3-1. Daarna maakte CWO niks meer klaar en liep Nieuwenhoorn uit naar 5-1.
Trainer Jeff Stans was duidelijk.  “Zwak begin van onze kant waarbij we binnen 15 2-0 achter staan. Door middel van slap verdedigen en persoonlijke fouten, daarna werden we sterker en kregen we de overhand. Je komt tot 2-1, maar de fase daarna laten we kansen liggen,” besefte Stans na afloop. “Na de 3-1 hebben we niet meer in de wedstrijd gezeten.”
Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl