Beker: Calame op stoom voor Hermes DVS

SCHIEDAM – Het Schiedamse HermesDVS heeft de laatste bekerwedstrijd met 3-3 gelijk gespeeld bij Vlotbrug.De formatie van trainer Richard den Ouden kwam comfortabel en verdiend door degelijk spel op 1-3 voor rust dankzij drie treffers van Arsje Calame.  Nadien gaven de bezoekers de winst in het laatste kwartier alsnog uit handen.

Een moeizame start van de wedstrijd waarbij Hermes moeite had met de speelwijze van Vlotbrug en moeilijk aan het goede positiespel van de afgelopen weken toekwam. In de 15e minuut kwamen de gastheren op 1-0 door Quint van de Veerdonk die “naamgenoot” Quinten Horn passeerde. Na wat omzettingen die goed opgepakt werden door de spelers van Hermes kantelde de wedstrijd. Dat resulteerde in de 20e minuut in een prachtige goal van Arse Calame (foto), die met een subtiel lobje de gelijkmaker op het scorebord zette. Na een half uur spelen een hoekschop van Dylan Felix die door wederom Arse Calame wordt binnegewerkt, 1-2. In de laatste minuut van de eerste helft een voorzet op maat van Koen Pijpers en weer Arse Calame die afrondde,1-3. Een onvervalste hattrick!

Na rust tot aan de 75e min was er verder niets aan de hand voor Hermes. Niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald, maar Vlotbrug creëerde niets. Het laatste kwartier zette Vlotbrug meer aan en Hermes kwam niet meer aan voetballen toe. Dit resulteerde in de 2-3 van Jordi Braber en zelfs in de 85e minuut in de 3-3 van Shenomar Pers.
Helaas door dit gelijkspel op doelsaldo uitgeschakeld, maar Hermes-DVS is op de goede weg en bijna klaar voor de competitie.
Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl