Beker: Kethel Spaland wint kansenfestival van Taurus

Delft – Vandaag stond er voor de mannen van trainer Ben Hoogwerf de 1e bekerwedstrijd op het programma. Uit in Delft werd de strijd aan gegaan met Delftse studenten van Taurus.

Na 15 seconde 0-1 door een opportunistische aftrap afgemaakt door spits Daan Nesse. Een hoge score deze middag leek daarmee opkomst te zijn. In de 22e minuut was het rechtback Rick Helbers die op aangeven van Daan Nesse en mooie goal maakte 0-2. De vele kansen, in totaal 12 welgeteld, gingen er op wonderbaarlijke wijze niet in. In tegenstelling tot dat scoorde Taurus vanuit twee uitbraken op snelheid richting goalie Jan Wakem. Taurus zorgde hiermee voor een 2-2 ruststand.

Na rust drie verse krachten het veld in, in de hoop iets wakker te schudden. Direct in de 2e helft schoot Kasra Salmazaheh op de paal, kon Oscar Oosterwijk de bal niet binnenlopen vanuit een corner, werd Kasra een op een aan zijn shirt vastgehouden en kon hierdoor zijn actie geen goed vervolg geven, werd Glenn van Troost hard tegen de grond gewerkt in de 16 tijdens zijn schot op goal, kopte Daan Nesse een panklare kopbal over en ging een scrimmage situatie uiteindelijk voorlangs. Na de drinkpauze was het uiteindelijk toch nog raak door Kasra Salmanzadeh op aangeven van Tim Oosterwaal 2-3. Vlak voor tijd kopte Oscar Oosterwijk toch nog een corner mooi binnen, voor gegeven door Stefan Culibrk 2-4. Een moeizame overwinning met 23 gemiste kansen, maar 3 punten in de tas mee naar Schiedam.

Op naar aanstaande zaterdag dan wacht Ariston’80 thuis op sportpark Willem-Alexander, aftrap 14:30 uur.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl