Ben Hoogwerf (DVO’32): “Om de Supercup te mogen spelen als afgevaardigde voor Vlaardingen is een gevoel van eer en trots.”

Oefenmeester Ben Hoogwerf speelt vanavond met DVO’32 om 19:30 op het terrein van Kethel Spaland als regerend Vlaardings kampioen de supercup finale tegen Schiedams kampioen Hermes DVS. De oefenmeester bouwde bij de Marathonweg bewoners aan een succesvol elftal wat ook dit seizoen ‘gewoon’ meedoet om de prijzen. Een (vervangende) periodetitel ligt immers nog in het verschiet. Hoogwerf  is met zijn ploeg gebrand op een goed resultaat in het Schiedams/Vlaardings treffen:  ‘Het zou voor mij ook een mooie afsluiter zijn om de club met extra prijs in de prijzenkast te verlaten.’

Zijn jullie er klaar voor?
Zo’n wedstrijd komt altijd op een juiste moment, waar je simpelweg moet zorgen dat je er met elkaar klaar voor bent.

Leeft de supercupwedstrijd in de groep?
In de groep leeft deze wedstrijd enorm, maar moeten we inderdaad ook niet de competitie vergeten. Ik denk dat dit heel goed samen moet kunnen gaan.

Hoe schatten jullie je kansen in?
Moeilijk in te schatten. Wij zullen gezien het niveauverschil in competitie de favoriet zijn. Daar lopen we ook niet voor weg. Alleen zijn dit soort wedstrijden finales an sich en in finales komen altijd krachten los die je vooraf niet had kunnen inschatten.
Bovenal ben ik blij dat deze wedstrijd nog doorgaat, want dit is een prijs die ik nog nooit heb mogen winnen. Het zou voor mij ook een mooie afsluiter zijn om de club met extra prijs in de prijzenkast te verlaten. Uberhaupt om deze wedstrijd te mogen spelen is natuurlijk al uniek, omdat dit betekent dat je regerend Vlaardings kampioen bent. En zo heel vaak zal je dit jezelf niet kunnen noemen. Om de Supercup te mogen spelen als afgevaardigde voor Vlaardingen is een gevoel van eer en trots.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl