Ben Hoogwerf langer bij Kethel Spaland

Ben Hoogwerf zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van de selectie van Kethel Spaland. De geboren Vlaardinger is dit seizoen gestart bij de Schiedamse derdeklasser.

BenEnMarcoLong.jpg

Bij het ingaan van de winterstop stond het eerste elftal onder zijn leiding op een knappe 2e plek in de competitie. Ook het 2e elftal draait – met een ervaren staf – al het gehele seizoen bovenin mee.

Voorzitter Marco Konter van Kethel Spaland: “Dit seizoen vond de samensmelting van onze prestatieve zaterdag- en zondagselectie plaats. In die situatie vonden we Ben Hoogwerf de juiste man op de juiste plek. Dat heeft hij de afgelopen periode ook laten zien. We zijn onder de indruk van hetgeen Ben hier in korte tijd heeft neergezet en ook de resultaten zijn – na een wat stroeve start – uitstekend te noemen. We zijn blij dat we samen met hem kunnen voortbouwen aan wat we vorig jaar begonnen zijn. Onze ambitie is om een stabiele tweedeklasser te worden, waarbij we vanuit ons motto samen staan we sterk ook kansen bieden aan onze jeugd. De verlenging met Ben Hoogwerf is een stap die daar in onze ogen zeker aan bijdraagt.“

Ben Hoogwerf: ” Voor mij was het een  mooie uitdaging om met de samensmelting te bouwen aan een nieuwe selectie die toekomstbestendig is. Inmiddels zien we als staf de resultaten van de gemaakte keuzes. In de afgelopen periode heb ik veel mensen gesproken en heb ik ambitie geproefd bij zowel de spelers als het bestuur. De ambitie die de club uitspreekt past erg goed bij mijn persoonlijke ambities en ik streef er naar om deze waar te maken.”


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl