Bennet en Gosepa langer bij Excelsior Maassluis

Wederom hebben twee jonge talenten aangegeven ook het nieuwe seizoen bij Excelsior M te blijven. Het gaat om Walter Bennett en Demi Gosepa. Beide spelers zijn sinds dit seizoen actief bij de A-selectie en hebben inmiddels allebei al meerdere wedstrijden in de hoofdmacht gespeeld.

De 20-jarige Walter Bennett heeft vanaf de D-pupillen de gehele jeugdopleiding van Excelsior M doorlopen. Afgelopen seizoen was zijn eerste seizoen in de senioren en werd hij kampioen met het 2e elftal van Excelsior M. Door zijn goede ontwikkeling stroomde Bennett dit seizoen door naar de A-selectie en heeft hij inmiddels al de nodige minuten in het 1e elftal gespeeld. Het nieuwe seizoen zal Walter dus wederom deel uit maken van de A-selectie.

Demi Gosepa is dit seizoen nieuw bij Excelsior Maassluis. De vorige maand 20 jaar geworden verdediger heeft zijn jeugdopleiding doorlopen bij diverse Brabantse BVO’s. De laatste wedstrijden heeft Demi op de rechtsback positie een basisplaats gekregen en werd hij in de thuiswedstrijd tegen GVVV uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl