Berghuis: ‘Hebben supporters nodig bij cruciale wedstrijd’

Steven Berghuis hoopt donderdag op een uitverkochte Kuip, als Feyenoord het in de Europa League opneemt tegen BSC Young Boys. De aanvoerder zelf is er klaar voor. ”Niet de tijd om achterover te leunen, maar juist om gas bij te geven.”

Hoe is de sfeer nu bij Feyenoord? ”Na Venlo een stuk beter,” vertelt Berghuis in gesprek met Feyenoord TV. ”Daar krijg je toch energie en vertrouwen van. Er konden veel dingen beter en dat heeft de trainer vanmorgen ook aangegeven. Nu gaat de focus op Young Boys. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken.”

Donderdagavond staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. ”Willen we nog wat dan is deze cruciaal. Uiteindelijk moeten we uitgaan van eigen kracht, in de beleving en bij elkaar blijven als team. Dan hebben we jongens die het verschil kunnen maken en doelpunten kunnen maken. Het blijft een Europese wedstrijd en 1-0 is genoeg.”

Tegen FC Porto gaf De Kuip de ploeg extra kracht. Feyenoord hoopt ook donderdag op een mooi resultaat. ”Dat hebben we zelf in de hand. Als wij het op de mat laten zien dan gaat De Kuip er vanzelf achter staan. Vanaf minuut een moeten we onze wil laten zien aan het publiek. We hopen op een uitverkocht huis, we hebben ze nodig.”

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl