Bert van Saus bestuurslid technische zaken VFC

Het bestuur van VFC is de afgelopen maanden druk bezig geweest om vacatures in het bestuur op te vullen. Voor twee vacatures, en dat zijn niet de minst belangrijke, is het bestuur zeer goed geslaagd op capabele mensen te vinden.

Technische zaken
Voor de functie van bestuurslid Technische Zaken heeft Bert van Saus zich bereid verklaard om deze in te gaan vullen. Bert is geen onbekende binnen VFC. Jarenlang maakte hij deel uit van de zondagselectie waar hij een vaste kracht was. Tevens heeft hij diverse trainers taken binnen VFC vervuld.
In zijn technische commissie zal hij ondersteuning gaan krijgen van onder andere Eric Teunisse. Eric is ook zeker geen onbekende binnen de club. Naast het feit dat hij in een ver verleden de geel/zwarte kleuren als speler heeft verdedigd is hij ook jarenlang hoofdtrainer geweest aan de Sportlaan. Met Eric Teunisse haalt VFC een enorme hoeveelheid technische kennis terug binnen de club. Eric is momenteel aan zijn laatste jaar bij VOC bezig als technisch coördinator.

Met het vertrek van Piet van der Slot heeft VFC een nieuwe weg ingeslagen om het technisch jeugdbeleid op poten te zetten. Er is voor gekozen om de jeugdafdeling in te delen in een onder-, midden-, en bovenbouw. Aan het hoofd van de onderbouw komt Ed Moelker te staan. Ed is al jarenlang binnen VFC actief en heeft ook de nodige ervaring opgedaan bij Sparta. Voor de middenbouw zal Bartho Westerdijk de honneurs waar gaan nemen. Bartho is geen onbekende binnen de Vlaardingse voetbalwereld en hij heeft zijn sporen verdiend bij Deltasport. Bartho heeft op hoog niveau geacteerd en ook hij bezit een meer dan behoorlijke voetbalkennis. Bij de bovenbouw staan twee mannen aan het roer. Piet Vlielander in het bezit van divers trainersdiploma’s is daarnaast ook al jaren binnen de club actief en Paul Sellier. Paul heeft zijn sporen onder andere bij Sparta verdiend waar hij de jeugdopleiding op poten heeft gezet.

Het mag duidelijk zijn dat VFC trots is op zo’n sterrenteam die samen met alle andere vrijwilligers die vaak al jaren binnen VFC actief zijn klaar zijn om de technische toekomst zeer positief in te zien.

Penningmeester
Een van de zwaardere bestuursfuncties binnen VFC is die van penningmeester. De laatste penningmeester was Kees Reedijk die de opvolger was van Hans van Meerten. De afgelopen anderhalf jaar hebben de penningmeesters ingezet op het formeren van een stabiele financiële commissie en we kunnen met een gerust hart melden dat dit goed is gelukt. Trots is het bestuur van VFC dan ook dat Paul van Eck als kers op de taart gepresenteerd kan worden als nieuwe penningmeester. Hij gaat leiding geven aan de financiële commissie binnen VFC waarbij de kennis en kunde van de laatste twee penningmeesters niet verloren gaat. Paul van Eck is ook een oer-VFC’er met een zeer goede kennis van financiële zaken. Een meer dan capabele nieuwe penningmeester waar VFC trots op mag zijn.

Het bestuur van VFC blijf werken aan optimalisering van de organisatie. Samen staan we sterk!


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl