Bestuur Excelsior ’20 huldigt jubilarissen aan huis

Onze zeer gewaardeerde waterwegsport.nl correspondent Ton De leede werd door algemeen voorzitter Ruud de Leede en cricket voorzitter Luuk van Troost in het zonnetje gezet voor zijn 50-jarige jubileum bij de Thurledebewoners.

Bestuursleden van Excelsior ’20 hebben donderdag en zaterdag niet minder dan dertien jubilarissen gehuldigd. Normaal gesproken gebeurt dit tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie, maar vanwege de coronamaatregelen gingen – net als vorig jaar – leden van het hoofdbestuur op pad om de trouwe cricketers en voetballers thuis een oorkonde, een speldje en een boeket te overhandigen.

Cock van Deventer heeft dit jaar met zeventig ‘dienstjaren’ de langste staat van dienst. Aad van Troost staat al 65 jaar als lid genoteerd, terwijl Theo van Deventer en Rob Ruts beiden goed zijn voor een zestigjarig lidmaatschap. Niet minder dan vier leden bereikten afgelopen jaar de mijlpaal van een halve eeuw: Marcel Keijzer, Ton de Leede, André Smolders en Paul Weber.
Er waren ook vier Excelsiorleden die inmiddels veertig jaar in het ledenbestand van de Thurledebewoners staan ingeschreven: Marco van Aaken, Edwin Eikenbroek, Patrick Polak en Erik Ruts. Fawad Akram bereikte als enige de 25-jarige mijlpaal.

Algemeen voorzitter Ruud de Leede bracht een bezoek aan zeven jubilarissen, terwijl secretaris Helma Noordijk, penningmeester Marjon van Troost, voetbalvoorzitter George Leuver, cricketvoorzitter Luuk van Troost en voetbalbestuurder Daan Bakboord ook een aantal adressen bezochten om de jarenlange clubtrouw te belonen. Hoewel het merendeel van de versierselen in Schiedam bleef komen de jubilarissen ook uit Rhoon, Schipluiden en Vlaardingen.
Ans Friederich werd vorige maand tijdens de algemene ledenvergadering met algemene stemmen benoemd tot ‘Bever’ van de club vanwege haar bijzondere verdiensten voor de vereniging. Zij wordt later nog uitgebreid in de bloemen gezet.

Foto: Excelsior’20


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl