Bezoekers Sparta – Ajax kunnen één kaart t/m 12 jaar bijkopen

Sparta Rotterdam is continu in gesprek met de Gemeente Rotterdam om binnen de bestaande richtlijnen het stadionbezoek te optimaliseren voor haar supporters. Vandaag is er met de Gemeente Rotterdam overeenstemming bereikt dat de capaciteit van het Sparta Stadion verhoogd kan worden door de bezitters van een aangekochte toegangskaart bij de thuiswedstrijden van Sparta de mogelijkheid te bieden om één ticket bij te kopen voor een kind tot en met 12 jaar.

Voor de bezitters van een toegangskaart Sparta – Ajax zijn er een aantal spelregels opgesteld om gebruik te maken van deze regeling:

– Uitsluitend de supporters die al een toegangskaart hebben voor Sparta – Ajax kunnen maximaal één kinderkaart kopen
– Het kind moet beschikken over een geldige toegangskaart en mag maximaal 12 jaar oud zijn
– Indien iemand ouder dan 12 jaar gebruik maakt van deze regeling zal de toegang worden geweigerd. Er zal een signaal worden gegeven door het poortje dat dit een toegangskaart is enkel voor een kind. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen.
– De prijs van het kinderkaartje is € 2,50
– Het kind (t/m 12 jaar) mag uitsluitend onder toezicht van een volwassene naar het stadion
– Het kind neemt plaats naast de volwassene op een stoel zonder groene sticker
– Kinderen tot en met 12 jaar hoeven conform de richtlijnen geen afstand te houden tot volwassenen
– De verkoop van deze toegangskaarten stopt zaterdagmiddag om 17:00 uur, na dit tijdstip en op de wedstrijddag is er géén mogelijkheid meer tot het meenemen van extra kinderen

De toegangskaarten zijn te koop via deze link en vrijdag & zaterdag van 11:00 – 17:00 uur bij de Sparta Fanshop, let op: hier dient de seizoenkaart van de toegangskaartbezitter Sparta – Ajax gescand te worden.

Bij een succesvol verloop van deze regeling zullen we, ten aanzien van de komende thuiswedstrijden, volgende week verder communiceren naar de seizoenkaarthouders die daarvoor in aanmerking komen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl