Björn Fahmel naar CWO

Björn Fahmel maakt volgend seizoen de overstap van Zwaluwen naar CWO. De 22-jarige verdediger, die overal in de achterhoede uit de voeten kan, is toe aan een nieuw avontuur en heeft die gevonden in de zaterdagselectie van aanstaand hoofdtrainer Jeffrey van Dijk.

Voor Björn begon het allemaal bij SCO uit Spijkenisse. In de D’tjes vertrok hij naar Brielle, en twee jaar later zette hij de stap omhoog naar de C-jeugd van hoofdklasser Spijkenisse. Voor deze club debuteerde hij even later als eerste elftalspeler, al maakte hij vooral zijn minuten in het O-23 elftal. Hierna kwam hij nog uit voor CVV Zwervers, en afgelopen seizoen voor onze stadsgenoot VV Zwaluwen. Hier lukte het niet om echt door te breken, en dus stond hij niet onwelwillend tegenover een overstap naar het oosten van Vlaardingen.

,,Ik wil graag een vaste eerste elftalspeler worden”, zegt Björn. ,,De gesprekken die ik met CWO heb gevoerd gaven mij direct een heel goed gevoel. Ik heb dit seizoen nog tegen CWO gespeeld en ook toen heeft de club een hele positieve indruk op mij achtergelaten.”

Björn is niet de enige speler van Zwaluwen die volgend seizoen neerstrijkt aan ’t Trimpad. Ook Nahom en Youri spelen volgend jaar in het blauw. ,,Nahom en Youri ken ik al sinds mijn periode bij Spijkenisse, waar we ook samen speelden. We kunnen het goed met elkaar vinden en zijn blij dat we volgend jaar weer in hetzelfde team zitten.” Dat Youri een directe concurrent is van Björn doet er verder niet toe. ,,Als je goed met elkaar kan opschieten is dat juist leuk, en je maakt elkaar dan echt beter.”

Björn ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. ,,Ik was op zoek naar een club waar ik me thuis voel en denk die in CWO gevonden te hebben. We hebben een sterke ploeg en ik verwacht dat we volgend jaar wat moois gaan neerzetten.”


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl