BOB Autowas op 27 en 28 oktober omgetoverd tot Halloween Haunted Carwash; Durf jij het aan?

Tijdens het Halloween weekend krijg je bij BOB carwash een allesbehalve een normale wasbeurt.
Wij bouwen onze wasstraten om tot Haunted Carwash đŸ‘»đŸ§ŸÂ  Op 27 en 28 oktober zullen op de locaties IJsselmonde & Schiedam: tussen 17:00-21:00 uur de engste figuren je de stuipen op het lijf jagen!
Durf jij het aan? 😈

BOB Autowas Schiedam De beste wasstraat van Schiedam!

Op zoek naar de hotspot van Schiedam? BOB Autowas Schiedam is een waar autowas paradijs! Voor een optimale ervaring vind je hier niet 1 maar 2 wasstraten voorzien van de nieuwste autowas technieken. Zo laat jij je auto in no-time weer stralen en uiteraard hebben wij voor iedere vervuiling een passend wasprogramma.

Ga jij voor totaal gemak? Op onze interieurband kun je namelijk de volledige binnenkant van je auto onder handen laten nemen. Wij verzorgen de binnenreiniging en jij rijdt nog geen 9 minuten later weg met een fris en schoon interieur, zo fijn kan het zijn! Ook kan de doe-het-zelver bij ons terecht! Kies een wasbox, neem rustig je tijd en was je auto helemaal schoon! Een zeer ruim en overdekt stofzuigplein staat uiteraard ook tot je beschikking bij BOB Autowas Schiedam.

En ga je voor de meest ultieme autowasbeleving? Breng dan een bezoekje aan onze BOB Autospa. Hier kun je je auto tot in de kleinste details laten verwennen door onze specialisten. Van een handwaxbehandeling tot dieptereiniging, bij BOB Autowas Schiedam hebben we het allemaal onder één dak! Kom langs en ervaar het zelf!


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl