Boon & Boon verlengen bij HVC’10

Piet Boon en Henk Boon hebben ook volgend seizoen de leiding over de hoofdmacht van HVC’10. De achterneven verlengen beiden hun contract aan De Rondgang met een jaar, tot medio 2023. Piet gaat zijn vierde jaar in als hoofdtrainer van HVC’10.

Sinds afgelopen zomer krijgt Piet assistentie van Henk Boon, die in het verleden al twee keer hoofdtrainer van HVC’10 was. Zoals gehoopt blijkt Boon & Boon een complementair duo te zijn, die HVC’10 1 op een aantrekkelijke manier laat voetballen. De hoofdmacht heeft met veel spelers uit de eigen jeugd een duidelijk Hoeks ‘gezicht’. De spelvreugde is ook zichtbaar groot. Het 1e staat in de 2e klasse C met 17 punten uit acht wedstrijden op de vierde plaats en zit ook nog in het bekertoernooi. Na de winterstop, die helaas vanwege de coronaperikelen langer duurt, wil de ploeg van Boon & Boon meedoen om de prijzen.

Vanwege alle coronaperikelen heeft Piet nog altijd geen ‘normaal’ seizoen kunnen draaien. De afgelopen twee seizoenen werden voortijdig afgebroken vanwege de pandemie. We hopen vurig dat de huidige competitie na de lange winterstop kan worden afgemaakt en dat we volgend seizoen gevrijwaard blijven van onderbrekingen.

Boegbeelden
Met Piet en Henk Boon beschikt HVC’10 over twee boegbeelden die de club op een goede en positieve manier uitdragen. Henk heeft naast zijn rol als assistent bij het 1e ook een belangrijke adviseursfunctie bij de jeugd. ,,We zijn heel blij dat Piet en Henk langer betrokken blijven bij HVC’10”, zegt voorzitter Arjen van der Lugt namens het bestuur. ,,Ze vullen elkaar goed aan. Piet en Henk hebben ook buiten hun rollen bij het 1e elftal om een meerwaarde voor de vereniging.”

De hoofdtrainer is verheugd dat hij samen met Henk weer een jaar doorgaat. ,,Ik ben heel blij, ik hoop dat we de club in zijn geheel naar een hoger plan kunnen trekken”, aldus Piet.

Jur langer bij 2e
Jur Oldenburg blijft ook volgend seizoen als assistent-trainer betrokken bij het 2e elftal. Jur voert deze rol al een aantal jaar met veel enthousiasme uit. Na de winterstop gaat hij John Kraan assisteren, die het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van het 2e na het vertrek van Otmar van Deventer, die met zijn gezin naar Aruba is verhuisd.

De Technische Commissie zoekt een nieuwe hoofdtrainer voor het 2e voor volgend seizoen, maar duidelijk is al dat Jur in ieder geval assistent blijft. ,,De spelers zijn enthousiast over de wijze waarop Jur zijn rol invult en de TC en het bestuur kunnen dat alleen maar beamen”, aldus Van der Lugt.

Bron: HVC’10
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl