Bram van Os nieuwe TJC DVO’32

“Met trots kunnen wij als bestuur van DVO’32 melden dat wij afgelopen zaterdag overeenstemming hebben bereikt met Bram van Os als onze Technisch Jeugd Coördinator.” was de heugelijke mededeling van de Vlaardingers.

Bram van Os zal in deze rol het jeugdvoetbal binnen DVO’32 opnieuw gaan inrichten en een optimaal sport- en leerklimaat creëren voor zowel de jeugdspelers als de jeugdtrainers. Deze functie bekleedde Bram al eerder binnen vv Nieuwenhoorn, vv Zwaluwen en sv Bolnes en was als voetbalbegeleider actief binnen RKC Waalwijk, Vitesse en Brabant United.

Het aantrekken van Bram van Os is een belangrijke stap in de ontwikkeling van onze vereniging. De aantrekkingskracht van de vereniging is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Om dit succes van onze vereniging in lengte van jaren te kunnen continueren, zal de aandacht komende jaren komen te liggen op het verbeteren van onze jeugdopleiding.

Daarbij spelen wij als DVO’32 een bijzonder belangrijke rol tussen de wijken Westwijk, VOP, Indische Buurt en het Centrum. Deze functie en afspiegeling zien wij ook graag terug binnen onze jeugdteams. Saamhorigheid, plezier en ontwikkelen onder de juiste normen en waarden als speler en als persoon, staan voor DVO’32 hierin centraal. Met Bram van Os hebben wij de juiste persoon met een schat aan ervaring gevonden om hier invulling aan te gaan geven.

Komende week zal Bram zich persoonlijk voorstellen aan de huidige jeugdtrainers en binnenkort via onze website aan de leden.

Wij zijn er van overtuigd dat over enkele jaren hier de vruchten van geplukt zullen gaan worden. Het bestuur wenst Bram heel veel succes en plezier toe in deze nieuwe functie.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl