Bram Wennekers verlengt verblijf bij Excelsior Maassluis

Wederom heeft er een speler uit de hoofdmacht aangegeven ook na de zomer in het shirt van Excelsior Maassluis te zullen spelen. Zo zal Bram Wennekers zijn contract met één seizoen verlengen waardoor hij tot medio 2023 is verbonden aan de Tricolores.

Wennekers is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij Excelsior Maassluis. Afgelopen zomer kwam de aanvaller over van het beloftenteam van ADO Den Haag. In zijn debuutseizoen maakte de 21-jarige inwoner van De Lier een uitstekende ontwikkeling door en was hij al in meerdere wedstrijden van grote waarde voor zijn ploeg.

Zo was de huidige clubtopscorer trefzeker in de gewonnen competitieduels tegen Quick Boys, Scheveningen en GVVV. Het hoogtepunt van Wennekers tot nu toe was zijn winnende doelpunt tegen FC Emmen, waardoor Excelsior Maassluis een grote stunt uithaalde in de TOTO KNVB Beker.

“Excelsior Maassluis is een mooie club waar ik het hartstikke naar mijn zin heb”, zegt een tevreden Wennekers. “Ik ben aan het begin van dit seizoen direct goed opgevangen door de groep en zit hier prima op mijn plaats. Ik ben dan ook erg blij dat ik heb kunnen bijtekenen en kijk er naar uit om met dit team nog mooie stappen te zetten.”

Technisch Manager Niels Redert: “Ik ben erg blij dat we Bram nog minimaal een seizoen op Sportpark Dijkpolder kunnen bewonderen. Door zijn enorme werklust en scorend vermogen voegt Bram duidelijk iets toe aan het elftal en is het mooi om te zien dat hij al in korte tijd de harten van menig Excelsior Maassluis-supporter heeft gestolen.”

Bron: Jesse Lub
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl