Brandon Robinson verruilt Excelsior Maassluis voor ASWH

Er is weer een positieve stap gezet in de samenstelling van de selectie van ASWH voor het seizoen 2022/23. De technische commissie heeft een akkoord bereikt met Brandon Robinson, zodat de aanvaller vanaf de zomerstop op sportpark Schildman voetbalt.

De 27-jarige Robinson komt over van Excelsior Maassluis. Met die club won hij afgelopen weekend nog van ASWH. De geboren Vlaardinger werd in zijn jeugd gescout door Feyenoord en doorliep een groot deel van de opleiding op Varkenoord. Na die tijd kwam hij uit voor NAC Breda en FC Den Bosch. Sinds 2017 speelt Robinson in de top van het amateurvoetbal. De snelle, sterke aanvaller promoveerde met Scheveningen naar de tweede divisie en speelde zich daar in de kijker bij Katwijk. Na een periode bij die topclub voetbalt Robinson sinds dit seizoen bij Excelsior Maassluis.

Zijn doelgerichtheid en opgedane ervaring in zowel de Keuken Kampioen Divisie als de amateurtop maken hem een welkome aanvallende versterking. De TC is dan ook verheugd dat Robinson voor ASWH heeft gekozen. Hij weet bovendien hoe het is om een goal te maken op sportpark Schildman, want in het seizoen 2017/18 opende Robinson namens Scheveningen de score in een wedstrijd tegen zijn toekomstige club. Uiteraard hoopt hij straks ook zijn doelpunten in het shirt van ASWH te maken.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl