BREAKING: Robert Verbeek nieuwe trainer van CION

De Vlaardingse voetbalclub Cion is er in geslaagd om een opvolger te vinden voor de vertrekkende trainer Ricky vd Berg.

Robert Verbeek komt terug op z’n besluit om het trainerschap achter zich te laten. “Gedurende het jaar merkte ik dat ik het trainerschap toch begon te missen. De donderdagavonden na een training en het samen met de groep beleven van een wedstrijddag waren de reden om weer als trainer aan het werk te gaan.”
Het contact met Sebas Verburgh is er altijd al geweest. Wij kennen elkaar uit mijn tijd dat ik trainer was bij Deltasport. Sinds die tijd heb ik ook altijd een beetje naar Cion gekeken. Vorig seizoen spraken wij elkaar nog wat meer omdat we bij elkaar in de competitie zaten. Ik vind het knap hoe z’n cultclubje een stabiele tweedeklasser is geworden.”

Sebas Verburgh, technische man van de Vlaardingers kijkt ook uit naar de samenwerking “Robert en ik zijn bekenden van elkaar.” We hebben regelmatig contact en ik wist dus dat het weer een beetje begon te kriebelen bij Robert. Toen we als club te horen kregen dat Ricky van den Bergh na dit seizoen zou stoppen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Robert gebeld.
Als persoon heb ik Robert hoog zitten en weet ik ook wat voor soort trainer hij is. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt om eens van gedachten te wisselen en te kijken of we wat voor elkaar konden betekenen. Robert aangaf wel open te staan voor een nieuwe uitdaging. We kunnen met Cion alleen maar leren van zijn ervaringen en zijn vanzelfsprekend heel blij dat we Robert binnen hebben voor de komende 2 jaar. Overigens was er meer goed nieuws vanuit het CION kamp. Ook de huidige trainersstaf, Jan Struis en Gunnar Droodduin hebben aangegeven langer te blijven in de Broekpolder.
“In ons nieuwe complex kunnen we nu mooi samen werken aan een mooie toekomst voor CION,” besluit Verburgh.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl