Brielle – SHO in teken van Tour du ALS -Team Peter

Team peter zet zich weer in voor slopende ziekte ALS tijdens vv Brielle zaterdag as 9 november.

Waar in 2018 bij de wedstrijd CION – DVO’32 al een mooi bedrag is opgehaald gaat Team Peter dit jaar bij vv Brielle – SHO hun best doen de collectebussen gevuld te krijgen. Op initiatief van Michelle Radix en Hans Visser is het dit keer vv Brielle waar de collecte gepland staat, de wedstrijd staat as zaterdag 9 november op het programma, aftrap, 14:30.

Afgelopen mei heeft Team Peter deelgenomen aan Tour du ALS 2019. Ook volgend jaar zal Team Peter deelnemen aan Tour du ALS 2020.

Initiatiefnemers Hans Visser zal oa samen met oud CION speler Collin Vlielander mee doen aan de Tour du ALS – Team Peter. Team Peter is vernoemd naar Peter Radix die in maart 2019 jl overleden is aan de verschrikkelijke ziekte ALS. Peter zijn dochter Michelle heeft zich inmiddels ook aangesloten bij bovengenoemde heren en had dan ook vv Brielle benaderd, de oude vereniging waar Peter in het verleden voor speelde. Vv Brielle gaf zonder enige twijfel zijn goedkeuring en inmiddels is het ook op de website van SHO te lezen.

Vv Brielle heeft al toegezegd dat de volledige entreegelden ten goede komen aan het onderzoek naar ALS en tevens zal er op andere manieren geld ingezameld worden.

Ben u niet in de gelegenheid langs te komen? Doneren kan ook online! Klik op onderstaande link:

https://www.tourduals.nl/team/team-peter-2

“Samen trappen we ALS de wereld uit!”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl