Brökling Jr. sluit aan bij HBSS

Zoon van Schiedams Coryfee Jan Brökling , Jantje junior , sluit komend seizoen aan bij de equipe van Toon Wolters.
Brökling jr. is een voor zijn leeftijd sterke, pientere vleugelverdediger die zijn jeugd sporen verdiende bij SC Feyenoord en FC Dordrecht.

“Die uitstekende trap heeft hij van zijn vader , mijn kameraad , en ook toont hij ondanks zijn jeugdige leeftijd genoeg bravoure. Ik denk dan ook dat hij voor de toekomst zeker van waarde kan zijn binnen onze selectie maar sluit ook zeker niet uit dat hij al dit komend seizoen gaat verrassen” , meldt een blije Wolters.

Brökling sr. steunt zijn zoon in de keuze ,” Ik weet dat hij lekker kan ballen en binnen de uitstekende selectie die Toon komend seizoen weer onder zijn hoede heeft, kan hij alleen maar verder rijpen en ervaring opdoen. Ik zie er naar uit om leuke wedstrijden te gaan zien op Harga”

Jantje Jr. zelf ziet zijn overstap ook helemaal zitten,” Ik heb nu een aantal keer meegetraind maar ik zie dat er heel veel ervaring en kwaliteit in de selectie van HBSS zit. En dan is de groep nu nog niet eens compleet begreep ik. Ik wil daar zeker van gaan leren en hoop komend seizoen al mijn inbreng te kunnen hebben”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl