Bruins en Elbers maken minuten bij beloften Excelsior

ROTTERDAM – Luigi Bruins en Stanley Elbers hebben vandaag (weer) hun eerste minuten gemaakt voor Excelsior. Zij speelden allebei een helft mee in het oefenduel tussen de beloften van Excelsior en FC Utrecht. De Kralingers wonnen deze wedstrijd met 2-0.
,,Ik ben blij om weer op het veld te staan’’, vertelde een tevreden Luigi Bruins nadat hij halverwege het duel in de kleedkamer was achtergebleven. ,,Het waren zeven zware maanden, vooral mentaal. Het begon met een slijmbeursontsteking aan mijn enkel waarvoor normaal gesproken een paar weken staat. Door allerlei tegenslagen zijn dat uiteindelijk zeven maanden geworden.’’
De middenvelder keek tevreden terug op zijn eerste 45 minuten: ,Het ging ok, al was het wel even wennen. Ik voelde me goed. Wat hierna komt weet ik nog niet, daar moeten we het nog over hebben. Het bekerduel tegen Excelsior’31 is voorlopig mijn doel om er weer bij te zijn, maar wie weet lukt het wel eerder.’’
Ook Stanley Elbers was tevreden over zijn eerste minuten in het shirt van Excelsior: ,,Ik ben aardig moe van die 45 minuten, maar ik heb in elk geval geen last meer van mijn hamstring. Alleen conditioneel moet ik nog beter worden, maar daar werk ik hard aan. Ik ben blij dat ik eindelijk kan voetballen voor Excelsior en dat ik deze stap vandaag alvast heb gezet.
De beloften van Excelsior wonnen in Stadion Woudestein met 2-0 van FC Utrecht. De openingstreffer werd na een half uur spelen gemaakt door Dilivio Hoffman en kort na rust maakte Ayoub Boukhari de tweede Kralingse treffer. Ook doelman Filip Kurto, speelde mee tegen FC Utrecht en verrichte een paar knappe reddingen.
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie