Businessclub CWO al 10 jaar een begrip in Vlaardingen

Drukbezochte sponsoravonden o.a. met gasten als Mario Been, Martin van Geel, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft, Kees Jansma, Jan de Jonge en Dirk Kuyt maar ook tennistoernooien en georganiseerde etentjes. Het is maar een greep uit de gezellige  activiteiten die de businessclub van CWO zijn leden voorschotelt. Afgelopen jaar vierde de businessclub alweer zijn tiende verjaardag. “En nog steeds is het echt  leuk om te doen,” laat Jeroen Onderdelinden, die samen met Joris van der Windt ‘founding father’ van het geheel is, enthousiast weten.

Zelfstandige stichting
Het idee dat in 2002 na de fusie tussen HVO, RKWIK en HCS is ontstaan, kreeg onder leiding van het bovengenoemde tweetal in 2011 handen en voeten in een op zichzelf staande stichting. “De businessclub CWO kent een grote diversiteit aan ondernemers in uiteenlopende branches en betekent  een heel goede basis voor business-to-business”, legt Onderdelinden uit.

Gezamenlijk voetbal kijken en borrelen vanuit de Businesslounge

Ondernemers
Het doel van de businessclub CWO is om in een ontspannen sfeer ondernemers bij elkaar te brengen en via diverse commerciële activiteiten de naamsbekendheid van de ondernemers binnen en buiten de voetbalvereniging CWO te verhogen.
“Uiteraard is het doel van de businessclub ook om de voetbalvereniging CWO financieel te ondersteunen bij activiteiten voor de jeugdafdeling, het inrichten van ons complex en het onderhouden van ons terrein. Daarnaast zie je dat veel ondernemers op een gegeven moment echt zaken gaan doen met elkaar. Dat is weliswaar niet het belangrijkste doel, maar wel een heel leuke bijkomstigheid van ons netwerk”, vult Van der Windt aan.


De CWO familie op bezoek bij Sparta Rotterdam

Elkaar ontmoeten
Het lid worden van de businessclub CWO  staat garant voor plezier en ontspanning:  het organiseren van een aantal activiteiten is vanzelfsprekend. “We streven ernaar om elk jaar minstens drie grote evenementen te organiseren. Natuurlijk ontmoeten we elkaar tijdens de wedstrijden van ons eerste elftal. in onze exclusieve businessclublounge in onze accommodatie We doen dat nu al ruim 10 jaar en het gebeurt nog steeds met heel veel plezier. Dat is immers onze belangrijkste drijfveer.”

Wil jij ook netwerken op de CWO-manier en lid worden van de enige echte businessclub van Vlaardingen? Neem eens een kijkje op businessclubcwo.nl. 

De activiteiten op een rij!

  • Sponsoravonden onder leiding van Businessclublid Jan Dirk Stouten met o.a. gastsprekers als Mario Been, Gertjan Verbeek, Martin van Geel, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft & Michiel van Egmond, Kees Jansma, Jan de Jonge en Dirk Kuyt.
  • Een tennistoernooi organiseren voor alle businessclubleden
  • Het gezamenlijk bezoeken van wedstrijden van Sparta en Feyenoord.
  • Businessclubleden kunnen wekelijks gebruik maken van onze vaste tribuneplaatsen bij Sparta en Feyenoord.
  • Een barbecue voor onze leden
  • Gezamenlijk borrelen in Businesslounge van onze accommodatie
  • Etentjes

 

Dit is een artikel uit het nieuwe waterwegsport.nl magazine! En hij is dikker dan ooit! Met weer ruim 64-pagina’s vol met herkenbare sportverhalen en de prachtigste foto’s uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland is het het waterwegsport.nl team weer gelukt de trouwe lezers te trakteren op uren leesplezier !
Lees hem vanaf nu online of haal de full-collor  gratis op bij jouw sportvereniging !

Foto’s: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl