Stichting Businessclub bestaat 28 april a.s. 10 jaar in de huidige vorm, tijd om terug te kijken met de twee bestuurders van de afgelopen 10 jaar;

Wie?

Joris van der Windt, 37 jaar samenwonend en 2 dochters. In het dagelijkse leven werkt Joris als NVM makelaar-taxateur voor 3D makelaars. Als voetballer is Joris begonnen in het derde elftal van vv HVO, hetzelfde elftal waar hij bij sv CWO na een blessure ook weer is gestopt.
&
Jeroen Onderdelinden, 41 jaar getrouwd en twee zonen waarvan de oudste speler is binnen sv CWO JO13-1 en zijn jongste speelt tennis bij TV Holy. Jeroen is als financieel adviseur werkzaam bij Fundament Advies in Vlaardingen. Tot aan Corona was Jeroen nog regelmatig op het veld te vinden met zijn elftal sv CWO 3. De gehele jeugd tot aan de selectie heeft Jeroen bij vv HVO gespeeld en naast zelf voetballen is hij leider, bestuurslid en trainer geweest bij vv HVO en later sv CWO.

Jullie leiden dit jaar 10 jaar de stichting Businessclub CWO, met welk idee hebben jullie destijds het stokje over genomen van Olaf Hanno en Arie Hogendijk, welke de grondleggers zijn van de voorloper binnen vv HVO?
Joris:
​We wilden graag ons netwerk combineren met de lokale voetbalvereniging. Jeroen en ik kennen elkaar vanuit de lokale vastgoedmarkt en hadden allebei binding met HVO. Arie en Olaf hadden een mooie groep enthousiaste ondernemers verzameld en benaderde ons of wij het stokje wilde overnemen. Het leek ons erg leuk om de Businessclub voort te zetten, onze eigen ideeën hierin te verwerken en uit te breiden met ons eigen netwerk.
Jeroen:
Arie en Olaf hadden inderdaad wat moois neergezet, iets wat wij verder hebben uitgebouwd. Tevens hebben wij er bij start voor gekozen een aparte stichting op te richten, hierdoor hebben wij verder kunnen professionaliseren en bestaan we komende maand in deze vorm alweer 10 jaar!


Hoe kijken jullie terug op de afgelopen 10 jaar?
Joris:
De afgelopen 10 jaar zijn voorbijgevlogen. We hebben een hele grote bijdrage kunnen leveren binnen CWO en daarnaast hebben we onwijs gave evenementen georganiseerd en zeer gerenomeerde gasten mogen ontvangen in onze mooie kantine.
Jeroen:
Ik ben vooral trots op wat we hebben neergezet, maar helemaal op hetgeen we in stand kunnen houden. Ergens aan beginnen is een, maar iets 10 jaar redelijk constant houden is echt iets waar we enorm trots op zijn. We zitten al die jaren zo rond de 50 Businessclub leden, natuurlijk vallen er wel eens leden weg, maar er komen er ook jaarlijks nieuwe bij, zelfs in dit Corona jaar zijn we erin geslaagd te groeien.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van deze afgelopen 10 jaar?
Joris:
Het blijft voor ons een uitdaging om iedere keer weer een gaaf evenement te organiseren. Uiteindelijk denk ik dat de sponsoravond met Dirk Kuijt het meeste te weeg heeft gebracht binnen de club. Dirk Kuijt verschijnt zelf nooit op zulke gelegenheden en ons lukte het door een veiling te winnen, dus op een inventieve manier. Zowel de jeugdleden als de sponsoren hebben een topavond gehad. Daarnaast hebben wij een schitterend bedrag aan het goede doel (Roparun) gedoneerd. Ook het mede mogelijk maken van de finaledag van het Vlaardingskampioenschap 2019 was voor de club een hoogtepunt.
Jeroen:
Voor mij zijn toch de sponsoravonden met hele mooie gasten de hoogtepunten, er zijn maar weinig (Business)clubs in de regio die kunnen zeggen gasten als Mario Been, Gertjan Verbeek, Martin van Geel, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft & Michel van Egmond, Jan de Jonge & Kees Jansma en inderdaad zoals door Joris gezegd Dirk Kuyt te hebben mogen verwelkomen. Voor mij persoonlijk was de avond met Kieft de mooiste, een verhaal met een lach en een traan. Jammer is dat de laatste sponsoravond waarbij Henk Fraser onze hoofdgast zou zijn, door Corona niet door kon gaan.

Wat heeft stichting Businessclub CWO jullie persoonlijk opgeleverd?
Joris:
Jeroen en ik zijn goed bevriend geraakt en zakelijk levert het ons een hoop extra klanten op. De binding met de sponsoren, de samenwerking met Jeroen en de waardering van de leden zorgen keer op keer weer dat ik energie krijg om door te gaan met de mooiste Businessclub van de regio!
Jeroen:
De vriendschap met Joris is voor mij persoonlijk de grootste winst, we weten wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar goed aan. Via de Businessclub heb ik een hoop leuke en interessante mensen leren kennen en misschien in direct ook wel mijn huidige baan binnen Fundament Advies.

Dit jaar is er helaas weinig gelegenheid het jubileum groots te vieren, kunnen de leden nog wel een feestje verwachten?
Joris:
Wat in het vat zit, verzuurt niet. We maken alles goed, zodra het weer kan en mag!
Jeroen:
Inderdaad zoals Joris zegt, we gaan er alles aan doen om het nieuwe voetbalseizoen de nodige zaken in te halen. We hebben bij onze leden gepolst hoe zij erover denken, dit was voor ons uiteraard het belangrijkste, hieruit bleek al snel dat de leden achter ons staan en blijven staan. Zodra het weer kan wordt het echt een groot feest!

Hoe kijken jullie naar het nieuwe voetbalseizoen en de verdere toekomst van stichting Businessclub CWO?
Joris:
sv CWO heeft een goede trainer en spelersgroep, hopelijk kunnen ze komend seizoen bovenin meedoen. Daarbij aangemoedigd door onze trouwe supporters, die hopelijk snel weer kunnen genieten van een drankje in onze zeer fraai, vernieuwde kantine. We hopen dat we de Businessclub de komende jaren kunnen uitbreiden met nog meer enthousiaste ondernemers, waarvoor we mooie evenementen kunnen organiseren. Uiteindelijk wordt het wel weer een keer tijd om gezellig met elkaar wat te drinken tijdens een leuke pot voetbal of sponsoravond!
Jeroen:
De club sv CWO groeit als kool, supermooi om vanaf de VoetbalsGoal te zien dat er ook zoveel nieuwe enthousiaste vrijwilligers zijn aangesloten bij onze club, ben ik best wel een beetje trots op. De Businessclub is nog lang niet klaar, onze missie voor de komende jaren is met name het verbinden van onze Businessclubleden en hen betrekken bij de toekomst van ons (Business)club.

Hebben jullie tot slot nog iets toe te voegen?
Joris en Jeroen:
We zijn trots als we terugkijken op de afgelopen 10 jaar, maar dit hebben we uiteraard alleen maar kunnen bereiken met hulp van onze Businessclubleden, diverse vrijwilligers, in bijzonder Olaf Hanno, Arie Hoogendijk, Kees Groeneveld, Bas Raemakers, Jan Dirk Stouten, Ed Onderdelinden en onze werkgevers
3D Makelaars en Fundament Advies voor het feit we tijdens ons werk zo nu en dan zaken voor de Businessclub kunnen uitvoeren. De komende weken zullen we nog wat mensen persoonlijk bedanken en zullen we sv CWO verrassen met een mooi cadeau voor de vernieuwde kantine. Ook de leden van sv CWO krijgen de kans om rondom ons jubileum kans te maken op een aantal mooie items, kortom ondanks Corona vieren we 10 jaar stichting Businessclub CWO!

 

Meer info op www.businessclubcwo.nl


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl