Chaos in 4F: FC Maense woedend: ‘Wij laten het hier niet bij’

FC Maense heeft met ontsteltenis gereageerd op het nieuws dat de KNVB HWD donderdagavond uit de competitie heeft genomen. Eerder deze week zouden beide ploegen weer terug in de competitie komen. Daardoor was FC Maense kampioen. Vrijdagochtend kreeg het verhaal, inmiddels een soap, weer een andere wending.

FC Maense is het niet eens met de laatste beslissing van de KNVB en heeft al laten weten tot het uiterste te gaan. “Je haalt HWD uit de competitie maar je seponeert de zaak tegen de spelers. Met andere woorden, de speler heeft niets verkeerds gedaan maar de club wel,” stelt Alcindo Monteiro. “De KNVB heeft gewoon een grote fout gemaakt door de clubs uit de competitie te nemen en niet te wachten tot ze twee maal niet op zouden komen. Laat de KNVB dat gewoon toegeven en niet met deze oplossingen komen om het geheel te verdoezelen.”

FC Maense heeft al laten weten aan de KNVB, die overigens nog steeds een bericht naar de clubs moet sturen, zaterdag waarschijnlijk niet te spelen en wederom beroep aan te tekenen. “Dit verhaal rammelt aan alle kanten. Wij hebben het recht om kampioen te zijn. De uitspraak van HWD was gisteren pas. Dinsdag zouden beide ploegen terug in de competitie worden gezet. Dan zijn wij gewoon kampioen.”

FC Maense betreurt de situatie en benadrukt de goede banden met CION. “Wij gunnen CION net zo goed het kampioenschap. Wij vinden echter dat wij als FC Maense in ons recht staan en willen dat de KNVB daar naar handelt.

Bron: Voetbalrotterdam


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl