De KNVB heeft nog steeds zowel SDV als HWD niet teruggeplaatst in de competitie. De zaak die FC Maense bij de KNVB had neergelegen en inmiddels terug heeft met een positief oordeel, is nog niet omgezet in daden.

Op Voetbal.nl zijn zowel SDV als HWD niet teruggeplaatst en beide ploegen hebben ook de resterende wedstrijden nog niet op het programma staan. Tevens heeft de KNVB nog geen besluit aan de clubs die deelnemen aan de nacompetitie toegezonden.

Indien beide ploegen weer in de competitie komen eindigen FC Maense en CION gelijk. Op doelsaldo zou dan niet CION, dat afgelopen zaterdag de titel binnen wist te halen, kampioen zijn, maar FC Maense. Het terugplaatsen van beide ploegen heeft ook de consequentie dat er weer drie perioden zijn in de vierde klasse. Daarin zouden ook andere beslissingen kunnen vallen. Daardoor zou de hele nacompetitie er weer anders uit gaan zien.

Ook de duels van de nacompetitie zijn nog steeds ingepland en niet uitgesteld. De aangestelde scheidsrechters en assistent-scheidsrechters hebben nog geen verdere informatie ontvangen over het wel of niet doorgaan van de duels.

De KNVB is al de gehele donderdag niet bereikbaar. Volgens de clubs zal er morgen aan het begin van de middag een reactie (brief) vanuit de KNVB naar de clubs worden gezonden.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl